Hyvä Rengas Pohjoismaiseen Kesään


Nokian Renkailla, jotka toimittavat edelleen erinomaisia ​​renkaita, on erinomainen kesärengas, Nokian Hakka Green 2. Se on suunniteltu Pohjoismaiden kesäolosuhteisiin ja pieniin tai keskikokoisiin perheautoihin. Sitä voi ostaa Vianor-verkkokaupasta, josta voit osta nokian renkaat verkosta tai heidän fyysisistä myymälöistään huoltoliikkeissä. Nämä renkaat takaavat erinomaisen turvallisuuden pohjoismaisissa olosuhteissa ja tehokkaan suojan vesiliirtoa vastaan. Tämä antaa mielenrauhaa ajon aikana kesän rankkasateessa, jossa onnettomuuksia sattuu usein vesiliirtoon joutumisesta johtuvan ohjattavuuden menetyksen myötä.

Kuten kaikissa Nokian Renkaissa, niillä on hyvin alhainen vierintävastus, mikä takaa alhaisen polttoaineenkulutuksen ja alhaiset hiilidioksidipäästöt. Myös kulumiskestävyyttä on onnistuttu lisäämään 15%:lla edeltäjiinsä verrattuna. Niissä on myös hiljainen sivuseinätekniikka, joka pienentää melutasoa merkittävästi. Tämä tarjoaa lisää ajomukavuutta erityisesti silloin, kun käytät renkaita sähköautossa. Nämä renkaat sopivat niihin täydellisesti kulumiskestävyytensä ja alhaisen vierintämelun sekä hiljaisen sivuseinätekniikan ansiosta.

Saat myös Hakka-takuun, joka korvaa renkaan, jos et ole niihin tyytyväinen tai jos renkaat rikkoutuvat onnettomuuden vuoksi. Renkaat vaihdetaan tai voit valita vaihtoehtoisen renkaan. Tämä antaa paljon turvaa ja tyytyväisyyttä hankintaan uusia renkaita ostettaessa. Jos joudut pulaan renkaiden vuoksi, voit soittaa 24 tuntia vuorokaudessa päivystävään avustusnumeroon, josta saat maksutta jonkun arvioimaan vahingon ja vaihtamaan renkaan niin, että voit jatkaa matkaa. Riittää kun aktivoit Hakka-suojauksesi renkaiden ostamisen jälkeen.

Nokian Hakka Green 2 185 / 60R14 82H:lla on B-luokitus polttoainetehokkuuden suhteen EU:n rengasmerkinnässä, mikä johtuu alhaisesta vierintävastuksesta. Märkäpidon suhteen sillä on vaikuttava A-luokitus, mikä on korkein luokitus ja tarkoittaa, että sinulla on erinomainen jarrutusmatka ja pystyt pysähtymään neljä autonmittaa lyhyemmällä matkalla kuin F-luokituksen renkaalla ajava. Tämä voi suojata monilta onnettomuuksilta. Hiljainen sivuseinätekniikka tarjoaa vain 67 dB:n vierintämelun, mikä on alhaisin ääniluokitus ja tarjoaa erinomaisen ajomukavuuden.

Lisätietoja Nokian Hakka Green 2 -renkaista saat verkkosivultamme osoitteessa vianor.fi


Mga Komento

Mga sikat na post sa blog na ito

Kuinka löytää hyvä autohuolto autosi huoltotarpeille

Turvallinen ajaminen talvella

Tiedätkö, milloin autosi seuraava huolto pitäisi tehdä?