Talvirenkaiden Ominaisuuksia




Ei ole epäilystäkään, etteivätkö talvirenkaat toimisi hyvin kylmällä säällä. Jos sinulla on epäilyksiä asian suhteen, paras tapa poistaa nämä epäilyt, on kokeilla talvirenkaita. Kun huomaat, kuinka hyvin ne toimivat lumisilla, jäillä ja loskaisilla teillä, saatat katua ettet ole hankkinut niitä jo aiemmin. Vaikka talvi- ja kesärenkaat vaihtaminen vuoden kuluessa onkin vaivalloista, se on niistä saatavien hyötyjen vuoksi vaivan arvoista.

Tietyt erityisominaisuudet tekevät talvirengas täydelliset kylmällä säällä käytettäväksi, nimittäin kulutuspinnan kumiseos, purevat reunat sekä kulutuspintakuviot. Kun lämpötila ulkona laskee äärimmäisen kylmäksi, talvirenkaiden kulutuspintojen kumiseos pysyy pehmeänä ja joustavana. Tämä on toisin kuin kesärenkaissa ja 
ympärivuotisissa renkaissa, joissa kulutuspinnan kumiseos muuttuu jäykemmäksi ja vähemmän pitäväksi kylmällä säällä. Jos asuinpaikassasi talvet ovat niin kylmiä, että tiet ovat lumen tai jään peitossa, talvirenkaat pystyvät tarjoamaan enemmän pitoa ja mahdollistavat turvallisen ja mukavan ajomatkan.

Talvirenkaissa on myös purevat reunat sekä tiheästi sivuttaisuurteita. Sivuttaisuurteet ovat yksinkertaisesti tuhansia viiltoja talvirenkaiden kulutuspinnassa. Niiden tehtävä on tarjota pitoa jäisillä teillä. Ne toimivat etureunana haastavilla talvisilla teillä. Nykyaikaisten talvirenkaiden sivuttaisuurteet ovat tavallisesti siksak-kuvioisia, jotta ne jäykistävät kulutuspintaa ja tarjoavat paremman sivuttaispidon.

Myös kulutusurien syvyys ja kulutuspintakuvio tekevät talvirengas täydelliset talviolosuhteisiin. Niissä on syvempi urasyvyys, jonka tehtävänä on vähentää lumen kerääntymistä ja lisätä pitoa lumisilla teillä. Näiden renkaiden kulutuspintakuvio on tehty siten, että ne ohjaavat loskaa ja lunta sekä poistavat vettä tien pinnalta – tarjoten sinulle mukavamman ajokokemuksen talviaikana.

Lisää tietoja talvirenkaista saat vierailemalla https://www.vianor.fi/ verkkosivuilla vaikka heti.

Mga Komento

Mga sikat na post sa blog na ito

Kuinka löytää hyvä autohuolto autosi huoltotarpeille

Turvallinen ajaminen talvella

Tiedätkö, milloin autosi seuraava huolto pitäisi tehdä?