Uusien Kesärenkaiden Ostaminen Ei Ole Aina Helppoa




Kun olet ostamassa uusia kesärenkaita, olet ehkä jo huomannut, että se ei ole helppoa. Eri valmistajilla on suuri määrä erilaisia ​​renkaita. Jos tiedät mitä haluat, se yksinkertaistaa prosessia paljon. Jos sen sijaan et tiedä, prosessista tulee hieman pidempi. Ostettavan renkaan koko löytyy omistajan käsikirjasta tai tarkistamalla koko tällä hetkellä autoon asennettujen renkaiden sivuseinämästä.

Kesärenkaat osalta valintaprosessi on helpompaa kuin talvirenkaiden osalta, koska silloin on valittava nastarenkaat tai nastattomat talvirenkaat. Kesärenkaiden suhteen on periaatteessa vain yksi vaihtoehto, mutta saman tyyppisestä renkaasta on useita eri muunnelmia. Koska renkaat ovat erittäin tärkeitä auton turvallisuuden kannalta, ei kannata koskaan tarkastella pelkkää hintaa. Halvat renkaat kuluvat yleensä nopeammin, joten sinun on ostettava uusi rengassarja aikaisemmin kuin olit todennäköisesti ajatellut. Myös niiden vierintävastus on korkeampi, joten autosi kuluttaa enemmän polttoainetta ajon aikana. Näistä kahdesta tekijästä johtuen halvempi rengas käy usein kalliimmaksi – kenties paljonkin. Eikä tässä ole huomioitu onnettomuuksien lisääntynyttä riskiä, joka johtuu huonommasta pidosta ja pidemmästä jarrutusmatkasta.



Kannattaa pohtia, minkä renkaiden avainominaisuudet sopivat ajotyyliisi. Tarkista myös tiedot, jotka on ilmoitettu EU:n rengasmerkinnässä, mikä ilmaisee märkäpidon turvallisuuden indikaattorina. Se osoittaa, kuinka nopeasti voit pysäyttää auton märällä pinnalla. Sen lisäksi merkissä on vierintävastus, mikä vaikuttaa polttoaineen kulutukseen sekä viimeisenä vierintämelu. Ajomukavuus on avainasemassa, kun on kyse auton melutasoista. Korkea melutaso vaikuttaa haitallisesti ajomukavuuteen.

Näiden tietojen avulla uusien renkaiden osto on helpompaa. Saatat myös haluta hankkia tietoja verkosta ennen kuin teet lopullisen päätöksen. Autolehtien rengastestien tutkiminen antaa käsityksen siitä, mitkä renkaat ovat parhaiden joukossa.

Lisätietoja uusien kesärenkaiden hankinnasta saat verkkosivultamme osoitteessa https://vianor.fi/

Mga Komento

Mga sikat na post sa blog na ito

Kuinka löytää hyvä autohuolto autosi huoltotarpeille

Turvallinen ajaminen talvella

Tiedätkö, milloin autosi seuraava huolto pitäisi tehdä?