Mitä ottaa huomioon uutta kesärengassarjaa ostaessa


kesärengassarjan


Kun haluat ostaa uuden kesärengassarjan tulevalle kesäkaudelle, on tärkeä pohtia, miten käytät autoasi ja mitä renkaat pitäisi sinulle tarjota. Turvallisuus ja polttoainetehokkuus ovat erittäin tärkeitä useimmille ihmisille. Jos sinulla on urheiluauto, tärkeiksi voi kuitenkin nousta suorituskyky tai korkea nopeusluokitus, kun taas polttoainetehokkuus voi olla vähemmän tärkeä. Jos työskentelet jakelualalla ja vietät koko päivän tien päällä, turvallisuudella ja kestävyydellä voi olla eniten merkitystä. On aina vaikeaa miellyttää kaikkia, mutta on olemassa paljon erilaisia ​​renkaita, joista valita, jos tiedät mitä haluat.



EU:n rengasmerkintään on valittu kolme keskeistä muuttujaa, joiden tarkoituksena on helpottaa kuluttajien ostopäätöstä renkaiden osalta. Yksi niistä, vierintävastus, liittyy polttoainetehokkuuteen, kun korkeampi vastus vaatii enemmän polttoainetta auton siirtämiseksi eteenpäin. Tällä on merkitystä taloudellisesti, mutta on myös ympäristön kannalta merkitystä, jos polttoainetta käytetään samaan työhön enemmän vain huonon rengasvalinnan vuoksi. Toinen muuttuja, märkäpito, liittyy turvallisuuteen ja mittaa sitä, kuinka nopeasti auton voi saada pysähtymään märällä tiellä. Koska jarrutusmatka korreloi onnettomuusriskin kanssa, tämä antaa sinulle hyvän indikaation siitä, kuinka hyvät renkaat ovat märillä teillä. Viimeinen muuttuja liittyy ajomukavuuteen ja se on coupe-mallissa mitattu rengasmelu desibeleinä. Korkea melutaso tekee pitkän matkan ajamisesta ärsyttävää ja voi jopa vaikuttaa kuuloon, jos taso on liian korkea.

Rengasmerkinnän ansiosta on helppo vertailla renkaita näiden kolmen tekijän perusteella. Nämä eivät kuitenkaan välttämättä ole tärkeimmät tekijät juuri sinun kannaltasi. Niinpä on tärkeää, ettei tuijota vain niitä sokeasti. Urheiluautoosi voit ensin valita renkaat, jotka sopivat hyvin autoon nopeudella, jota haluat ajaa, ja valintaa rajoitettuasi voit käyttää rengasmerkintää lopulliseen valintaan ehdokkaidesi joukosta.
                                                                                                           


Lisätietoja kesärenkaista saat verkkosivultamme osoitteessa https://vianor.fi/


Mga Komento

Mga sikat na post sa blog na ito

Kuinka löytää hyvä autohuolto autosi huoltotarpeille

Turvallinen ajaminen talvella

Tiedätkö, milloin autosi seuraava huolto pitäisi tehdä?