Nokian renkaiden ostaminen kesäksi


 Nokian Hakka Black 2.

Jos aiot hankkia uudet renkaat ja sinulla on nopea auto, suosittelen kauniita Nokian Renkaita tuotenimellä Nokian Hakka Black 2. Ne on valmistettu nopeaan ajoon pohjoismaisissa kesäolosuhteissa. Vaikka olisi märkä ja kylmä aamu keväällä tai syksyllä, sinulla on erinomainen märkäpito myös sateen sattuessa. Ne toimivat hyvin myös kuumalla kesäsateella ja tarjoavat erinomaiset ajo-ominaisuudet myös äärimmäisissä olosuhteissa. Tämä on erittäin hyvä rengas urheiluautoon tai nopeaan autoon parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Täydellisen suorituskyvyn lisäksi näissä renkaissa on joitakin siistejä innovatiivisia ominaisuuksia, kuten hiljainen uramuotoilu, joka vaimentaa ääntä tuottaen erittäin pienen melutason coupe-mallisessa autossa. Toinen innovaatio on Hydro Grooves -urat, jotka siirtävät veden entistäkin tehokkaammin pois vähentäen entisestäänkin vesiliirtoon joutumisen riskiä.

Kun vaihdat talvirenkaista kesärenkaisiin, on mukavaa olla erittäin hyvät kesärenkaat, jotka auttavat saamaan autostasi irti sen ansaitseman suorituskyvyn. Hyvällä ajovakaudella ja erinomaisella pidolla voit ajaa läpi mutkien menettämättä pitoa.

Kun ostat nämä renkaat Vianor saat Hakka-takuun, joka antaa sinulle uuden renkaan, jos renkaasi on vaurioitunut korjauskelvottomaksi. Lisäksi saat 24h vuorokaudessa päivystävän tiepalvelun missä tahansa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Tiepalvelu auttaa vaihtamaan renkaan tai hinaa sinut lähimmälle huoltoasemalle.



Niinpä et saa pelkästään erinomaista ja turvallista rengasta, vaan myös turvallisuutta sen varalle, että jotain tapahtuu, jolloin voit soittaa avustusnumeroomme.

Renkaissa on myös muista Nokian Renkaiden tuotteista tuttu DSI-ajoturvallisuusindikaattori, jonka avulla voit helposti seurata urasyvyyttä ja nähdä, miten se vaikuttaa vesiliirron riskiin. Sen avulla on helppo tarkistaa kulutuspinnan syvyys ja tietää, milloin vesiliirron riski on ilmeinen.

Jos ostat mustat vanteet Nokian Hakka Blackin kanssa, saat autoosi erittäin hienon paketin, johon olet varmasti tyytyväinen. Pakettiin kuuluu ulkonäön lisäksi myös hämmästyttävät ajo-ominaisuudet, jotka nämä renkaat tarjoavat. Tämän jälkeen luultavasti toivot, että kesä ei koskaan päättyisi.

Lisätietoja Nokia Hakka Black -renkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa www.vianor.fi

Mga Komento

Mga sikat na post sa blog na ito

Kuinka löytää hyvä autohuolto autosi huoltotarpeille

Turvallinen ajaminen talvella

Tiedätkö, milloin autosi seuraava huolto pitäisi tehdä?