Pohjoismaissa Ollaan Aina Varauduttu Lumen Tuloon



Hyvä asia Pohjoismaissa verrattuna joihinkin muihin maihin on, että olemme aina varautuneet lumen tuloon. Suurilla lumimyrskyillä ei ole merkittävää vaikutusta teihin, junaratoihin tai lentokenttiin. Ne ovat kaikki hyvin varustettuja ja pystyvät nopeasti poistamaan suuren lumimäärän. Kaikissa ajoneuvoissa on asianmukaiset talvirengas.

Kuljettajat ovat myös hyvin tottuneita ajamaan lumella ja jäällä. Tämä ei tarkoita, etteikö onnettomuuksia tapahtuisi, mutta niitä on hyvien talvirenkaiden ansiosta ainakin paljon vähemmän kuin muutoin olisi. Ihmiset myös tietävät, että jopa maastoautossa tarvitaan hyvät talvirenkaat. Myös nastarengas salliminen helpottaa ajamista jäällä. Nastarenkaissa on ehdottomasti paras pito ja hallittavuus jäällä ja jäisillä pinnoilla kuten pakkaantuneella lumella. Ne mahdollistavat lyhyimmän jarrutusmatkan, mikä on tärkeää onnettomuuksilta välttymisen näkökulmasta.

Kuten kaikissa renkaissa talvella, rengaspaineet on tarkistettava, koska lämpötilan laskiessa rengaspaine laskee. Liikenneturvallisuuden vuoksi se onkin tärkeää tarkistaa säännöllisesti.

Lisätietoja maastureiden talvirenkaista saat vierailemalla verkkosivullamme osoitteessa Vianor

Mga Komento

Mga sikat na post sa blog na ito

Kuinka löytää hyvä autohuolto autosi huoltotarpeille

Turvallinen ajaminen talvella

Tiedätkö, milloin autosi seuraava huolto pitäisi tehdä?