Kuinka Ylläpitää Kesärenkaita


 https://vianor.fi/renkaat/henkiloauto/kesarenkaat/

Samoin kuin muutkin renkaat, kesärenkaat on säilytettävä kunnolla, jotta voit saada niistä suurimman hyödyn. Ota ne säännölliseen huoltoon ja käytä niitä suositelluissa tapauksissa, jos haluat niiden säilyttävän erinomaisen suorituskyvyn. Rakenteen laatu on testattu perusteellisesti, ja niillä on myös riittävä elinajanodote, joka voidaan saavuttaa asianmukaisella käytöllä ja kunnossapidolla.
Yksi niistä asioista, joita sinun pitäisi tehdä, jotta kesärenkaat voivat säilyttää hyvän suorituskyvyn tiellä, on tarkistaa näiden renkaiden ilmanpaine säännöllisesti. Sinun on varmistettava, että niissä on aina asianmukainen paine. Paine ei saisi olla liian alhainen eikä liian korkea. Kun rengaspaine on liian alhainen, se aiheuttaa renkaiden kulumisen paljon nopeammin, lisää polttoaineen kulutusta ja voi olla erittäin vaarallinen ajoneuvojen käyttäjien turvallisuudelle. Kun paine on liian korkea, se vähentää renkaiden käyttöikää.
Pyörän kohdistus on toinen tärkeä huolto tehtävä, jonka pitäisi pitää kesärenkaanne hyvinä. Kun ostat aivan uuden auton, joka tulee suoraan tehtaalta, pyörät ovat täysin suorassa. Kuitenkin, kun aloitat ajoneuvon käytön, pyörien suuntaus voi häiriintyä, kun osut tiellä on kuoppiin tai esteisiin. Tämä puolestaan ​​aiheuttaa renkaiden epätasaisen kulumisen. Joten, jos havaitset, että auton pyörät eivät ole täysin kohdakkain, vie ne välittömästi huoltoasemaan linjaukseen. Oikein kohdatut renkaat antavat sinulle optimaalisen käsittelyn ja suojaavat renkaita epäsäännölliseltä tai ennenaikaiselta kulumiselta.
Toinen asia, jonka pitäisi tehdä kesärengas kunnossapitoon, on renkaiden kierrätys. Renkaiden kierrätys auttaa pidentämään niiden käyttöikää ja parantamaan
niiden suorituskykyä. Koska eturenkaat kuljettavat suurimman osan ajoneuvon painosta, ne yleensä kuluvat paljon nopeammin kuin takarenkaat. Jos et kierrätä auton renkaita, se tarkoittaa, että eturenkaat on vaihdettava aikaisemmin, kun takarenkaat ovat edelleen kunnossa.
Lisää vinkkejä kesärenkaiden kunnossapitoon saat osoitteesta vianor.fi

Mga Komento

Mga sikat na post sa blog na ito

Kuinka löytää hyvä autohuolto autosi huoltotarpeille

Turvallinen ajaminen talvella

Tiedätkö, milloin autosi seuraava huolto pitäisi tehdä?