Mitä kannattaa tarkistaa ostaessa halpoja renkaita


Renkaiden ostaminen autoosi kannattaa tehdä huolella. Markkinoilla on kaikenlaisia ​​renkaita, ja kannattaakin selvittää, mitkä sopivat parhaiten juuri sinun autoosi. Renkaisiin käytettävissä oleva summakin vaikuttaa hankintaan. Jos rahat ovat tiukalla, tulee houkutus ostaa halvat renkaat. Muista kuitenkin, että renkailla on merkittävä rooli turvallisuuden ja mukavuuden varmistamisessa tien päällä. Vaikka budjettisi olisin maltillinen, kannattaa ostaa korkealaatuiset renkaat, jottet turhaan aseta henkeäsi alttiiksi.

Ostaessasi edullisia renkaita on useita asioita, joista kannattaa varmistua, ettet joudu pettymään hankintaasi. Ensimmäinen on renkaan ikä. Voi olla hieman hankalaa havaita renkaiden ikään liittyviä ongelmia uudelta näyttävässä renkaassa. Mutta on myös vaikeasti piilotettavissa olevia kulumisen merkkejä, kuten renkaan sivussa olevat halkeamat. Tarkista renkaat kulumien varalta. Renkaan iän voi helposti selvittää renkaan yksilöllisestä numerosta, joka on merkitty renkaan sivuun.

Halvat renkaat  pitää tarkistaa myös kulutuspinnan syvyys. Jotta käytetty rengas olisi kannattavaa ostaa, sen urasyvyys pitäisi olla noin 6/32 tuumaa, kun taas 13-14 tuuman renkaalle sen pitäisi olla 4/32 tuumaa. Voit nopeasti määrittää renkaan kulutuspinnan syvyyden käyttämällä 2 euron kolikkoa. Kolikon hopeoidun reunan pitäisi upota kokonaan uraan, muutoin rengas on liian kulunut. Uusimmissa rengasmalleissa voi olla myös ajoturvallisuusindikaattori (DSI). Se on kulutuspinnassa oleva numerosarja (8-6-4), joka kertoo, kuinka monta millimetriä kulutuspintaa on jäljellä.

Renkaat kuluminen on myös tärkeää tarkistaa. Hyvissä renkaissa ei pitäisi olla mitään näkyviä kulumisen merkkejä. Tarkista kulutuspinnat huolellisesti ja määritä, onko niiden kuluminen epätasaista.

Lisää tietoja siitä, mitä kannattaa tarkistaa edullisia renkaita ostaessa, käy tutustumassa verkkosivuihimme osoitteessa www.vianor.fi vaikka heti tänään.


Mga Komento

Mga sikat na post sa blog na ito

Kuinka löytää hyvä autohuolto autosi huoltotarpeille

Turvallinen ajaminen talvella

Tiedätkö, milloin autosi seuraava huolto pitäisi tehdä?