Hyödyllisiä Vinkkejä Talvirenkaiden Ostoon


Ajaminen jäisillä, loskaisilla ja lumisilla teillä vaatii ylimääräisiä varotoimia. Erityisten talvirenkaiden asentaminen on yksi näistä. Ympärivuotiset renkaat, jotka tulevat useimpien ajoneuvojen mukana, eivät ole enää tehokkaita lämpötilan laskiessa alle 7 celsiusasteen. Jos et vaihda erityisiin talvirenkaisiin, asetat itsesi alttiiksi onnettomuudelle. Lumi ja jää vähentävät dramaattisesti kitkaa renkaiden ja tienpinnan välillä, ​​mikä voi johtaa ympärivuotisilla renkailla varustetun ajoneuvon sivuluisuun ja onnettomuuteen.

Älä odota talven tuloa ennen kuin alat ajatella talvirenkaiden ostamista. Jos asut paikassa, jossa talvirenkaita tarvitaan varmuudella jossakin vaiheessa, ne kannattaa ostaa mieluummin aikaisin kuin myöhemmin. Talven tulon odottaminen ennen talvirenkaiden hankintaa on sama kuin odottaisit, että talosi syttyy tuleen ennen kuin ostat sammuttimen. Suurin osa ajoneuvon omistajien talvella kärsimistä ongelmista voitaisiin välttää, jos he ostaisivat ja asentaisivat talvirenkaat aiemmin.

Täydellisen turvallisuuden takaamiseksi talvisilla teillä on erittäin tärkeää ostaa korkealaatuiset talvirenkaat. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa, joista valita: nastarenkaat ja nastattomat talvirenkaat. Nastarenkaat ovat parempi vaihtoehto paikoissa, joissa tiet ovat yleensä lumen ja jään peittämiä talvisin. Niiden kulutuspintaan on lisätty metalliset nastat, jotka parantavat pitoa ja kitkaa liukkailla ja jäätyneillä teillä. Nastat hyödyntävät ajoneuvon painoa ja radiaalivoimaa kaivautuakseen jäähän ja tarjotakseen siten paremman pidon.

Talvirenkaiden toinen vaihtoehto on nastattomat talvirenkaat. Erona nastarenkaisiin on siis nastojen puuttuminen: nastattomissa talvirenkaissa ei ole nastoja. Sen sijaan niissä on sivuttaisuurteet ja yksisuuntainen kulutuspintakuvio. Nastattomat talvirenkaat sopivat hyvin kuljettajille, jotka tavallisesti ajavat rauhallisesti ja pystyvät muuttamaan suunniteltua reittiä sään huonontuessa. Liukkailla teillä on parempi hidastaa ja ottaa kulmat varovasti ajettaessa nastattomilla talvirenkailla.

Klikkaa tästä lisää vinkkejä hyvien talvirenkaiden ostoon, vieraile sivustollamme osoitteessa https://www.vianor.fi/.


Mga Komento

Mga sikat na post sa blog na ito

Kuinka löytää hyvä autohuolto autosi huoltotarpeille

Turvallinen ajaminen talvella

Tiedätkö, milloin autosi seuraava huolto pitäisi tehdä?