Vinkkejä hyvien talvirenkaiden valintaan


Kun saapuu vuodenaika, jolloin kelit ovat liian kylmät kesärenkailla tai ympärivuotisilla renkailla liikkumiseen, kannattaa harkita hyvien talvirenkaiden ostamista. Jos aiot käyttää ympärivuotisia renkaita, ajaminen muuttuu hyvin hankalaksi, ellet sitten ajatellut olla kokonaan ajamatta kylmän kauden aikana. Talvirenkaiden paras ominaisuus on se, että ne on tehty erityisesti kylmää vuodenaikaa ajatellen. Niissä on ominaisuuksia, jotka tekevät talvella ajamisesta vaivattoman kokemuksen.

Ostaaksesi hyvät talvirenkaat autoosi, pitää osata valita oikeat renkaat lukemattomista markkinoilla olevista vaihtoehdoista. Ei kannata tyytyä käymään lähimmässä rengasliikkeessä ja ostaa ensimmäistä vastaan tulevaa talvirengasta. On paljon asioita, jotka kannattaa tietää ennen talvirenkaan ostoa, jotta voi välttää pettymykset. Näihin kuuluu nopeusluokitus, koko, kestävyys, ja niin edelleen. Kannattaa tutkia näitä asioita itsekseen, koska kaikki rengasliikkeet eivät välttämättä ole täysin rehellisiä myydessään renkaita.

Hyviä talvirenkaita etsiessäsi on tärkeää tehdä valinta nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden välillä. Nastarenkaissa on metalliset nastat, jotka tekevät niistä ideaaliset lumi- ja jääpeitteisillä teillä ajamiseen. Nastattomissa talvirenkaissa sen sijaan on sivuttaisuurteet, jotka lisäävät pitoa ankarissa keliolosuhteissa. Jos asut paikassa, jossa tiet ovat viikkoja tai jopa kuukausia lumen ja jään peittämiä, nastarenkaat tai nastattomat talvirenkaat ovat oikea valinta.

Talvirengas ostaessasi hanki aina kokonainen sarja. Ei ole suositeltavaa ostaa kahta talvirengasta kahden ympärivuotisen renkaan pariksi. Kun päädyt luisuun jäisellä talvitiellä, tarvitset kaikki neljä rengasta saadaksesi kunnon tasaisen otteen tiehen välttääksesi liukumisen ja mahdollisesti joutumisen vakavaan onnettomuuteen.


Apua hyvien talvirenkaiden hankintaan löydät verkkosivultamme osoitteesta https://www.vianor.fi/ vaikka heti. 

Mga Komento

Mga sikat na post sa blog na ito

Kuinka löytää hyvä autohuolto autosi huoltotarpeille

Turvallinen ajaminen talvella

Tiedätkö, milloin autosi seuraava huolto pitäisi tehdä?