Valinta nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden välillä


Jos asut alueella, jossa on erittäin kylmät talvet, et voi jättää huomioimatta talvirenkaiden etuja. Tarvitset hyvät kesärenkaat lämpimän vuodenajan varalta, ja vastaavasti tarvitset hyvät talvirenkaat, jotka tarjoavat hyvän pidon myös mustan jään tai pakkautuneen lumen peittämällä tienpinnalla. Lämpötilojen pudotessa kestämättömän alhaisiksi sinun on varmistettava, että talvirenkaasi pysyvät pehmeinä ja joustavina. Ne eivät saa muuttua niin jäykiksi kuin kesärenkaat ja ympärivuotiset renkaat tyypillisesti muuttuvat lämpötilan laskiessa.

Valittavissa on kahdenlaisia talvirenkaita: nastarenkaita ja nastattomia talvirenkaita. On tärkeää, että ennen ostopäätöstäsi tiedät näiden renkaiden erot. Nastarenkaissa on pieniä metallinpaloja, joita kutsutaan nastoiksi, upotettuna kulutuspintaan. Nastojen on tarkoitus lisätä pitoa ajaessasi tiellä, jossa on lunta ja jäätä. Nastarenkaat ovat parhaat alueilla, joissa on talvisin ankarat olosuhteet. Jos asut alueella, jossa talvet ovat paljon leudompia, voit valita myös nastattomat talvirenkaat.

Toinen talvirengastyyppi, joita markkinoilla on, ovat nastattomat talvirenkaat. Ne ovat moderneja talvirenkaita, joissa ei ole nastoja kuten nastarenkaissa. Nastojen sijasta niissä on pieniä viiltoja, joita kutsutaan sivuttaisuurteiksi, jotka parantavat renkaiden suorituskykyä jäisillä ja lumisilla teillä. Ne voivat pysyä joustavina jopa pakkaskelissä.

Päätös nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden välillä riippuu kahdesta asiasta: talvella vallitsevan sään ankaruudesta asuinalueellasi sekä talvirenkaita koskevasta lainsäädännöstä alueellasi. On alueita, joissa nastarenkaat eivät ole sallittuja. Nykyaikaisissa nastattomissa talvirenkaissa on paljon hienoja ominaisuuksia, jotka tekevät niistä täydelliset teillä, joiden pinnalla on jäätä tai lunta.

Lisää apua valintaan nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden välillä löydät verkkosivultamme osoitteesta https://vianor.fi/


Mga Komento

Mga sikat na post sa blog na ito

Kuinka löytää hyvä autohuolto autosi huoltotarpeille

Turvallinen ajaminen talvella

Tiedätkö, milloin autosi seuraava huolto pitäisi tehdä?