Miksi kesärenkaat ovat hyvät lämpimän sään olosuhteisiin?


Kesäkauden saapuessa kannattaa varmistaa, että renkaasi suoriutuvat riittävän hyvin kuumissa olosuhteissa. Olet väärässä, jos ajattelit, että kaikki renkaat ovat samanlaisia. Vaikka on olemassa joka kelin renkaita, jotka toimivat tien päällä hyvin lämpiminäkin kuukausina, on kuitenkin suositeltavaa käyttää kesäaikaan kesärenkaita. Kesärenkaat tarjoavat parempaa herkkyyttä, jarrutusta ja kaarreominaisuuksia. Ne on rakennettu erityisesti nopeutta ja ketteryyttä varten, ja ne sopivat erinomaisesti korkean suorituskyvyn ajoneuvoille.

Miksi kesärenkaat sitten ovat niin erinomaiset lämpimien sääolosuhteiden vallitessa? Ne on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen suorituskyky kuumilla ja kuivilla teillä, mikä rasittaa autoasi vähemmän. Niiden avulla autosi liikkuu helposti kuivilla teillä johtuen alemmasta vierintävastuksesta. Kun autoosi ei kohdistu paljon vastusta renkaiden kautta, se liikkuu helpommin vähemmällä kaasulla, ja siten vähemmällä polttoaineella. Joka kelin renkaat eivät voi lyödä kesärenkaita kesäkuukausien kuumina ja kosteina päivinä.

Kesärenkaiden huomattavimpia asioita ovat niiden erityiset kulutuspintakuviot ja kumiyhdisteet, joista ne on valmistettu. Rakenne mahdollistaa renkaiden paremman pidon tiellä. Niiden kulutuspintakuvioissa on vähemmän uritusta verrattuna talvirenkaisiin tai joka kelin renkaisiin, jolloin suurempi määrä kumia on kosketuksessa tien pintaan. Oli ulkona sitten kuuma tai sateinen kesäkeli, kesärenkaiden kulutuspintakuviot pysyvät joustavina ja tarjoavat paremman pidon. Ne pystyvät tarjoamaan enemmän vakautta jopa silloin, kun ne viedään lähelle rajojaan.

Eri asiat mahdollistavat sen, että kesärenkaat ovat kykeneviä ja sopivia parantamaan suorituskykyä sekä kuivissa että märissä olosuhteissa. Näihin kuuluu nopeusominaisuudet, mittasuhteisiin liittyvät ominaisuudet, kuten renkaan suhdeluku, vanteen halkaisija ja leveys sekä muut ominaisuudet. Saattaa vaikuttaa yllättävältä, mutta kesärenkaat tuottavat paremman suorituskyvyn märissä tieolosuhteissa. Tämä johtuu niiden ainutlaatuisista kulutuspintakuvioista, jotka poistavat vettä tiellä ja vähentävät riskiä joutua vesiliirtoon.


Klikkaamalla tästä saat lisätietoja kesärenkaiden soveltuvuudesta lämpimiin olosuhteisiin. Vieraile myös sivullamme https://vianor.fi/ vaikka heti tänään. 

Mga Komento

Mga sikat na post sa blog na ito

Kuinka löytää hyvä autohuolto autosi huoltotarpeille

Turvallinen ajaminen talvella

Tiedätkö, milloin autosi seuraava huolto pitäisi tehdä?